loader image

Sobre mí

ASB7432-1

Vaig nàixer el 9 d’octubre de 1992 en València i, des de la meua infància, he manifestat sempre la meua atracció cap a l’estètica i la bellesa.

Natural del municipi de Torís (comarca de La Ribera Alta), als 17 anys vaig començar la meua formació acadèmica en perruqueria. Els meus principis professionals els vaig desenvolupar en diversos salons.

Durant els vuit anys que vaig treballar en aquests centres, vaig augmentar i perfeccionar les meues competències, tant en les tècniques de coloració com en els treballs nupcials i de pentinats de valenciana. A més, vaig aprendre a gestionar un negoci.

Aviat vaig descobrir que necessitava demostrar lliurement al sector la meua potencialitat, i obrir el meu propi saló per a poder donar curs a la meua creativitat.

El 9 de juny de 2018 inaugurava el meu saló, Jaime Lozano Perruquers, en el barri de Russafa, amb tota la il·lusió que l’ocasió mereixia i amb la confiança ferma en l’èxit que el meu esforç i treball meriten.

A l’any, el meu equip de professionals creix i el saló es trasllada a un nou espai, més ample i confortable, en el mateix barri de l’Eixample de València.